tot 17.00 uur

Nieuws

Kids Preventieladder!

Kids Preventieladder!

Een gezond gebit voor uw kind? Check de juiste momenten met onze Kids Preventieladder!

Onze tandarts en praktijkeigenaar Jerry Lewis over parodontitis

Onze tandarts en praktijkeigenaar Jerry Lewis over parodontitis

Jerry Lewis over parodontitisBekijk bovenstaande link!

Fijne feestdagen!

Fijne feestdagen!

Namens ons hele team wensen wij u hele fijne feestdagen en een stralend 2017! Maandag 26 december zijn wij gesloten, voor een kunt u bellen met de centrale doktersdienst: 0900-1515

Cindy heeft haar diploma sealen!

Cindy heeft haar diploma sealen!

Hiep hiep hoera! Onze preventieassistente Cindy heeft officieel haar diploma om te kunnen sealen! En dat kan ze heel goed!!

Mei Lieng Teng 30 jaar tandarts!

Mei Lieng Teng 30 jaar tandarts!

Hiep hiep hoera...! Vandaag een heerlijke taart om deze mooie mijlpaal te vieren!!

Kaarten Kerstconcert 16 dec. 2016 bij ons verkrijgbaar!

Kaarten Kerstconcert 16 dec. 2016 bij ons verkrijgbaar!

De opbrengst van het kerstconcert komt ten gunste van het Johannes Hospitium Vleuten. Kaarten Kerstconcert 16 dec. 2016 bij ons verkrijgbaar! (699,2 KB)

Expositie beelden Diana Young

Expositie beelden Diana Young

Op zoek naar een beeld? Diana Young exposeert een paar van haar beelden in onze praktijk. Diana-young.

Poetshoek is klaar!

Poetshoek is klaar!

Weer een puntje nav onze patiënten enquête afgerond!

3D scan!

3D scan!

Gloednieuw! Onze praktijk is nu ook uitgerust met een 3D CBCT-scanner! Met dit apparaat kunnen we röntgenopnames van de tanden en/of de kaken maken (een CT van hoofd en hals) waardoor we 3D-beelden kunnen vervaardigen. Voor deze 3D opname draait de CBCT scanner 360 graden rond het hoofd van de patiënt. Een 3D-scan kan extra informatie geven voor verschillende tandheelkundige behandelingen. Zo kan de scan helpen bij implantologie (kunstwortels plaatsen), wortelkanaalbehandelingen en voor het verwijderen van een verstandskies om een betere inschatting te maken van de situatie van de patient. Dit betekent dat we vervolgens nog beter in staat zijn om de meest effectieve behandeling voor onze patiënt vast te stellen.

Gedichtje van een tevreden patiënt..

Gedichtje van een tevreden patiënt..

De specht, niet boos en ook niet kwaadTikt ritmisch op het implantaatHoort hij een helder, mooi geluidDan zit het vast, ’t komt er niet uitMaar hoort hij flworp, een beetje raarPas op, dan zijn de rapen gaarMetaal en bot, die moeten bondenWant anders is het eeuwig zondeHelaas, soms gaat het goed verkeerdDan heeft de specht weer wat geleerdMaar alles komt ooit goed terechtDankzij de kunde van de specht. Hans Vles

Calamiteitenoefening geslaagd!

Calamiteitenoefening geslaagd!

Met alle medewerkers 2 uur lang onder professionele begeleiding een calamiteitenoefening gedaan in onze praktijk: erg nuttig!!

Gezellige feestdagen!

Gezellige feestdagen!

BMWi3 van Ekris en een brede glimlach van onze assistentes!

BMWi3 van Ekris en een brede glimlach van onze assistentes!

Het is altijd lente...en wat is er mooier dan een glimlach van onze tandartsassistente? Dit is wat Ekris Utrecht voor ogen had. Ze hebben een hele dag onze assistentes in het zonnetje gezet door ze te laten rijden in de meest state-of-the-art BMW van dit moment: de volledig elektrische BMW i3.

Kerstactie Voedselbank Stichtse Vecht

Kerstactie Voedselbank Stichtse Vecht

Helpt u mee met de kerstactie van de Lionsclub voor de Voedselbank? Douwe Egberts waardepunten …. wie kent ze niet. De Lionsclub doet graag een beroep op uw gulheid om DE-waardepunten aan de voedselbank te doneren. Alle ingeleverde DE-punten binnen onze gemeente worden verzilverd voor pakken koffie en die worden gedoneerd aan de voedselbank Stichtse Vecht. Uw waardepunten, bij voorkeur geteld en in een envelop, kunt u inleveren bij onze praktijk maar ook bij andere locaties, zie de link.

Sponsor MHV Maarssen

Sponsor MHV Maarssen

Tandartspraktijk Binnenweg geeft Veld 2 een nieuwe naam! Onze praktijk bijt zich naast het bitjeshappen nu ook verder vast in hockey vereniging MHV Maarssen en sponsort veld 2. De komende drie jaar heet dit veld daarom 'Tandartspraktijk Binnenwegveld '. De sponsoring ging officieel van start met het spelen van de wedstrijd Maarssen Veteranen A tegen Soest HB. De wedstrijd werd vanzelfsprekend gespeeld op het Tandartspraktijk Binnenwegveld 2. Uitslag: 9-1 in het voordeel van Maarssen.

Like onze FB-pagina en win een elektrische Oral B tandenborstel!

Like onze FB-pagina en win een elektrische Oral B tandenborstel!

Ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws van en over onze praktijk? Like onze bedrijfspagina op Facebook!

Reanimatie en BHV goed geregeld!

Reanimatie en BHV goed geregeld!

Check! EersteHulpNu heeft al onze medewerkers weer bijgeschoold en gecertificeerd om te reanimeren, 6 tandartsen ook voor de BHV. We hopen natuurlijk dat het niet nodig is!

Uit de steigers!!!

Uit de steigers!!!

Het heeft even geduurd...maar het resultaat is prachtig! De WITS vastgoedonderhoud heeft een waar kunstwerk gemaakt van ons pand!

Verbeteracties nav patiëntenenquête

Verbeteracties nav patiëntenenquête

In mei-juni hebben we een patiënten enquête gehouden onder patiënten die onze praktijk in april hebben bezocht. Wij zijn heel blij met uw waardering en zien ook weer een aantal verbeterpunten waar wij graag mee aan de slag gaan! Uw scores Welk rapportcijfer geeft u de praktijk? score: 8,4  Tevredenheid over het tandheelkundig handelen? score: 9 Bent u tevreden over de hygiëne in de praktijk? score: 9 Bent u tevreden over de openingstijden? score: 8.5 Bent u tevreden over de bereikbaarheid van de praktijk? score: 8.5 Bent u tevreden over het maken van een afspraak score: 8.7 Hoe goed wordt u geïnformeerd over kosten van de behandeling score: 7.

Prijswinnaar Notavanfamed.nl

Prijswinnaar Notavanfamed.nl

De eerste gelukkige prijswinnaar van onze praktijk voor 2 VIP kaarten voor een concert naar keuze in Ziggo Dome, is onze cliënt de heer Bleijenberg! 2x per maand verloot Famed VIP kaarten voor een concert naar keuze in Ziggo Dome. Wat u hiervoor moet doen? Snel aanmelden voor het digitaal ontvangen van uw nota in FiNBOX, via notavanfamed.nl. Heel handig: uw nota is nooit meer zoek, beschadigd of te laat bezorgd door de post!

Onze praktijk op TV!

Onze praktijk op TV!

Het gebit- aflevering van het schooltv programma Focus op biologie. Onze praktijk heeft meegewerkt aan het NTR-schooltv programma 'Focus op biologie'. Voor deze speciale aflevering over 'het gebit' zijn opnames gemaakt in onze praktijk.

Ons pand in een nieuw jasje!

Ons pand in een nieuw jasje!

Het is geen grap... Ons pand wordt eindelijk in een nieuw jasje gestoken! De komende 6 weken staat ons pand in de steigers en wordt door de WITS vastgoedonderhoud hard gewerkt, om ons er (eindelijk) weer netjes bij te laten zitten. Natuurlijk zijn we gewoon open en doen we er alles aan om de ingang zo toegankelijk mogelijk te houden.

Een stralend en gezond 2014!

Een stralend en gezond 2014!

Namens ons hele team wensen wij u een stralend en gezond 2014! Wij zijn het jaar al goed begonnen: met trots presenteren wij u onze nieuwe website! Tot ziens in onze praktijk!

Contact met de tandartspraktijk

Heeft u vragen over onze praktijk of over onze behandelingen? Neem dan gerust contact met ons op via 0346 284 348 of stuur een e-mail naar info@tpbinnenweg.nl. Via de website kunt u zichzelf inschrijven als nieuwe patiënt.