tot 17.00 uur

Eerste tandartsbezoek

Bij uw eerste bezoek aan ons, vragen wij u vriendelijk het volgende mee te nemen:

  • Een geldig legitimatiebewijs
  • Het pasje van de zorgverzekeraar

Bij binnenkomst ontvangt u van een baliemedewerker een gezondheidsvragenlijst, deze kunt u vooraf invullen. Aan de hand van de gezondheidsvragenlijst wordt er geïnformeerd naar uw gezondheid en evt. medicijngebruik. Als u iets op de vragenlijst niet begrijpt, vraagt dan gerust uw behandelaar om uitleg.

Naast een gesprek over uw algehele gezondheid vindt een uitgebreid mondonderzoek plaats en zetten wij graag samen met u uw tandheelkundige wensen op een rij. Als u geen acute klachten heeft, vindt bij het eerste bezoek geen behandeling plaats. Indien uitgebreidere behandelingen noodzakelijk zijn, maken wij met u een vervolgafspraak.

Na het eerste bezoek (intake) worden in overleg met u uw gegevens opgevraagd bij uw vorige tandarts. Lees in ons privacy statement hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.

Contact met de tandartspraktijk

Heeft u vragen over onze praktijk of over onze behandelingen? Neem dan gerust contact met ons op via 0346 284 348 of stuur een e-mail naar info@tpbinnenweg.nl. Via de website kunt u zichzelf inschrijven als nieuwe patiënt.