tot 17.00 uur

Huisregels

In onze praktijk is een cliënt meer dan een mond met tanden. Het belang en de wensen van de cliënt staan bij ons centraal. In onze praktijk begint het bij persoonlijke aandacht. Wij besteden veel aandacht aan het opbouwen van een vertrouwensband met onze cliënten. Dit heeft een positieve invloed op de behandeling en het eindresultaat.

Een uiterst vakkundig en betrokken team biedt u alle zorg die uw gebit verdient. Wij zetten ons maximaal in om samen met u de juiste keuzes voor uw gebit te maken.

Afspraak afzeggen of verzetten

Bent u verhinderd of wilt u een afspraak verzetten, dan verzoeken wij u ons dit minimaal 48 uur van tevoren telefonisch te laten weten. Zonder (tijdige) annulering worden de kosten in rekening gebracht. Afspraken kunnen alleen telefonisch worden geannuleerd. Bel hiervoor met 0346-284 348.

Verwerking van uw persoonsgegevens

Lees in ons privacy statement over de gegevens die wij verzamelen en hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.

Contact met de tandartspraktijk

Heeft u vragen over onze praktijk of over onze behandelingen? Neem dan gerust contact met ons op via 0346 284 348 of stuur een e-mail naar info@tpbinnenweg.nl. Via de website kunt u zichzelf inschrijven als nieuwe patiënt.