tot 17.00 uur

Huisregels

In onze praktijk begint het bij persoonlijke aandacht. Een uiterst vakkundig en betrokken team biedt u alle zorg die uw gebit verdient. Wij zetten ons maximaal in om samen met u de juiste keuzes voor uw gebit te maken. Om de kwaliteit van onze dienstverlening voor u te kunnen waarborgen, vragen wij u de volgende huisregels te lezen.

Openingstijden en bereikbaarheid

  • Maandag     8.00 - 17.00 uur
  • Dinsdag       8.00 - 20.30 uur
  • Woensdag   8.00 - 17.00 uur
  • Donderdag  8.00 - 20.30 uur
  • Vrijdag         8.00 - 17.00 uur

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:00 uur tot 12:00 uur en van 13:00 uur tot 17:00 uur. Indien u tussen 12:00 uur en 13:00 uur belt, kunt u een terugbelverzoek achterlaten.

Pijnklacht

Mocht u onverhoopt met een pijnklacht te maken krijgen, dan vragen wij u ‘s morgens voor 9:30 uur  contact met ons op te nemen. In de meeste gevallen kunnen wij u dezelfde dag nog helpen.

Buiten openingstijden zijn wij aangesloten bij Tandarts Spoedpraktijk in het St. Antonius Ziekenhuis in Leidsche Rijn. De spoeddienst is bereikbaar op telefoonnummer: 0900-8602. 

Afspraken maken

  • Terugkerende afspraken, zoals de halfjaarlijkse controle, kunt u vooraf maken. Indien u liever een oproep ontvangt, dan kan dat uiteraard ook.

  • Wij streven er naar om altijd op de afgesproken tijd te kunnen starten. Wij vragen u daarom ook tijdig op uw afspraak te verschijnen. Nadat u zich aan de balie hebt gemeld, kunt u plaats nemen in de wachtkamer. U wordt dan door de tandarts of de assistente gehaald.

  • Bent u verhinderd of wilt u een afspraak verzetten, dan verzoeken wij u ons dit minimaal 48 uur van tevoren telefonisch te laten weten. Bel hiervoor met 0346-284 348.

  • Indien u uw afspraak later afzegt of niet kunt nakomen, dan behouden wij ons het recht om de voor u gereserveerde tijd in rekening te brengen.

  • Wij herinneren u aan uw afspraak door middel van een mail. Dit is echter uitsluitend te beschouwen als extra service, u bent zelf verantwoordelijk voor het nakomen van de gemaakte afspraak.

Afwezig zonder bericht

Een gemaakte afspraak kunt u tot 48 uur voor de afspraak kosteloos annuleren of verzetten. Wij doen ons uiterste best om de gereserveerde tijd weer op te vullen. Indien dat lukt, dan worden er geen kosten in rekening gebracht. Mocht dit ons niet lukken dan zullen wij de gereserveerde tijd in rekening brengen.

Facturen

De verwerking van onze facturen hebben wij overgedragen aan Infomedics. U ontvangt na iedere behandeling uw factuur van Infomedics per email, voor meer informatie zie onze webpagina betalen Infomedics.

Klachtenregeling

Wij doen ons uiterste best, om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Heeft u toch een vraag of een klacht, meld dit ons of stuur een mail naar info@tpbinnenweg.nl. Wij helpen u hier graag mee.

Mochten wij er desondanks niet uitkomen, dan kunt u bij de KNMT (Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde) terecht. Tandartspraktijk Binnenweg is aangesloten bij de klachtenregeling van de KNMT. De KNMT legt u graag uit wat ze voor u kunnen betekenen.

Privacyregeling

Gevoelige informatie zal nooit zonder onze toestemming worden gedeeld. Wij zullen uw gegevens niet langer bewaren dan noodzakelijk is. Voor  het bewaren van uw medische gegevens hanteren wij de wettelijke bewaartermijn van 15 jaar uit de Wet op de geneeskundige behandelovereenkomst. Naast de WBGO houden we indien nodig ook rekening met bewaartermijnen die voortvloeien uit andere wetgeving. Op onze website vindt u onze volledige privacy statement..

Verhuizing of nieuwe verzekering?

Bij wijziging van adres of verzekering verzoeken wij u om uw adreswijziging tijdig door te geven aan ons en aan uw zorgverzekeraar.

Heeft u na het lezen van onze huisregels nog vragen? Neem dan contact met ons op, we zijn u graag van dienst. 

Contact met de tandartspraktijk

Heeft u vragen over onze praktijk of over onze behandelingen? Neem dan gerust contact met ons op via 0346 284 348 of stuur een e-mail naar info@tpbinnenweg.nl. Via de website kunt u zichzelf inschrijven als nieuwe patiënt.