tot 17.00 uur

Spoed

Bij pijnklachten of spoedgevallen graag voor 9 uur contact opnemen met onze praktijk in Utrecht/Maarssen op 0346 - 284348, zodat we de mogelijkheid hebben u nog dezelfde dag zorg te bieden.

Bel 0346 284 348

Spoed buiten onze openingstijden

Voor spoedeisende hulp buiten onze praktijkuren kunt u contact opnemen met de Tandarts Spoed Praktijk, bereikbaar op 0900 - ­8602. Zij brengen u (indien nodig) in contact met de dienstdoende spoed tandarts. Ook kunt u gebruik maken van het online zoek- en afsprakenplatform www.centraletandartsdienst.nl

Bel 0900 - ­8602

Extra betaling voor een spoedtandarts

Houdt u er rekening mee dat u direct moet betalen, wanneer u een spoedbehandeling ondergaat bij een collega tandarts.

Tips bij een tandheelkundig spoedgeval

Neem zo snel mogelijk contact op met de tandarts.
Enkele tips wat u kunt doen bij tandheelkundige spoedgevallen.

Afgebroken tand

Bewaar het stukje/alle stukken in een bekertje water en ga zo snel mogelijk naar de (dienstdoende) praktijk. De tandarts bekijkt of het afgebroken deel kan worden teruggeplaatst.

Tand eruit

Een uitgevallen melktand hoeft nooit terug. Een tand van een blijvend gebit moet u zo snel mogelijk terugplaatsen. Dit doet u als volgt:

    • Tand is schoon: houdt de tand vast bij het witte gedeelte (het gedeelte dat meestal zichtbaar is in de mond) en probeer de tand, met de juiste kant naar voren, terug te plaatsen in de holte.
    • Tand is vies of lukt het u niet de tand terug te plaatsen: stop de tand in een beker melk of, wanneer u geen melk heeft, in uw mond onder de tong of tussen uw wang en tandvlees. Zorg ervoor dat uw tand niet droog wordt en desinfecteer de tand niet.

Losse tand(en)
Wanneer u een of meerdere losse tanden heeft na een ongeval, dan kunt u er het beste afblijven. Ga zo snel mogelijk naar de tandarts.

Contact met de tandartspraktijk

Heeft u vragen over onze praktijk of over onze behandelingen? Neem dan gerust contact met ons op via 0346 284 348 of stuur een e-mail naar info@tpbinnenweg.nl. Via de website kunt u zichzelf inschrijven als nieuwe patiënt.