tot 17.00 uur

Mondhygiënist

Om uw gebit gezond te houden is alleen tandenpoetsen niet altijd voldoende. Een periodieke gebitsreiniging door één van onze mondhygiënistes is een goede aanvulling op uw mondzorg thuis en kan tandplak en daarmee tand(vlees)problemen voorkomen. Maak een afspraak met een van onze mondhygiënisten.

Verwijderen van tandsteen en aanslag

Tijdens zo’n professionele schoonmaakbeurt wordt alle harde en zachte aanslag van uw tanden en kiezen verwijderd en wordt uw hele gebit grondig gereinigd en gepolijst. Bacteriën kunnen zich hierdoor moeilijk hechten aan het gepolijste tandoppervlak en het is voor u eenvoudiger om zelf uw gebit schoon te houden.

Parodontitis en gingivitis

Parodontitus begint vaak als geïrriteerd tandvlees en wordt in veel gevallen niet opgemerkt. Onze tandarts Jerry Lewis vertelt er meer over.

Hoe vaak naar de mondhygiëniste?

Het is afhankelijk van de staat van uw gebit hoe vaak u naar de mondhygiëniste moet. Ons advies is om minimaal één keer per jaar naar onze praktijk te komen voor het behouden voor een goede mondgezondheid.

Bescherming en advies van de mondhygiënist

Vaak wordt deze behandeling afgesloten met het aanbrengen van een beschermende fluoridelaag. Onze mondhygiënisten geven u graag advies hoe u uw gebit het beste zelf kunt onderhouden. Bel voor een afspraak met 0346 284 340

Contact met de tandartspraktijk

Heeft u vragen over onze praktijk of over onze behandelingen? Neem dan gerust contact met ons op via 0346 284 348 of stuur een e-mail naar info@tpbinnenweg.nl. Via de website kunt u zichzelf inschrijven als nieuwe patiënt.