tot 20.30 uur

Klikgebit in Maarssen, Utrecht

Een klikgebit is een kunstgebit dat vastgezet wordt op implantaten. Door deze extra verankering schiet het gebit niet zomaar los. U zult merken dat het voelt alsof u uw eigen tanden weer terug hebt. U kunt weer vrijuit eten, praten en lachen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over een loszittend kunstgebit. Bij Tandartspraktijk Binnenweg kunnen we het klikgebit binnen één dag plaatsen. U kunt na de behandeling direct eten met uw nieuwe klikgebit.

    • Probleemloos eten, lachen & praten
    • Vergoeding via de zorgverzekering mogelijk
    • Vrijblijvend deskundig advies
    • Zeer hoge patiënttevredenheid
    • Klikgebit binnen één dag geplaatst (active in one day)

“Met een klikgebit is het alsof u uw eigen tanden weer hebt. Door het kunstgebit vast te klikken op implantaten heeft u geen kleefpasta’s of andere bevestigingshulpmiddelen meer nodig.”

- Jerry Lewis

Implantoloog bij Tandartspraktijk Binnenweg

De tandarts of implantoloog van Tandartspraktijk Binnenweg adviseert vrijblijvend over de mogelijkheden voor een klikgebit. Plan een afspraak in via 0346 284 348 of gebruik het online contactformulier.

Klikgebit in één dag geplaatst (active in one day)

Het is tegenwoordig niet meer nodig om na het plaatsten van uw implantaten nog maandenlang rond te lopen met een loszittende prothese. Door de nieuwste inzichten op het gebied van implantologie toe te passen, kunnen wij een ‘active in one day’ behandeling uitvoeren. U kunt op de dag van de behandeling direct eten met uw nieuwe goed vastzittende klikgebit. Deze methode wordt door de patiënten die u voorgingen als zeer prettig ervaren.

In de ochtend worden uw implantaten geplaatst. Deze zorgen direct voor stabiliteit van de nieuwe volledige prothese, die wij op dezelfde dag in de namiddag bij u plaatsen. U ondervindt praktisch geen napijn of zwelling. Deze behandeling wordt vrijwel altijd volledig vergoed vanuit de basisverzekering. U kunt de kosten vinden op allesoverhetgebit.nl. Wilt u meer informatie over de active in one day behandeling? Neem dan vrijblijvend contact op met onze praktijk via 0346 284 348 of info@tpbinnenweg.nl.

Contact met de tandartspraktijk
Contact met de tandartspraktijk

Is een klikgebit op implantaten geschikt voor mij?

Een klikgebit wordt vastgeklikt op implantaten. Voordat het klikgebit gebruikt kan worden moeten dus implantaten geplaatst worden. Implantaten zijn een soort kunstwortels die in het kaakbot geplaatst worden. In principe kunnen deze implantaten bij iedere volwassene geplaatst worden; een klikgebit is dus voor bijna iedereen een optie. Een implantologie behandeling gebeurt in één of twee fasen, u ondergaat dus één of twee behandelingen voordat het klikgebit gebruikt kan worden.

 • Een klikgebit wordt geplaatst wanneer u in uw onder- of bovenkaak geen tanden meer hebt.
 • De basis voor het klikgebit wordt geplaatst op implantaten.
 • Het klikgebit wordt vastgeklikt op de basis.
 • Uw kunstgebit zit verankerd in de kaak en u kunt weer zonder problemen lachen, eten en praten.

Kosten & Vergoeding door zorgverzekeraar

Onder bepaalde voorwaarden worden de kosten voor een klikgebit vergoed binnen de zorgverzekering. Uw zorgverzekeraar zal de behandeling toetsen aan deze voorwaarden op basis van het behandelplan. De implantoloog stelt dit plan op in overleg met u. In dit plan staan de te nemen stappen in de behandeling, de huidige staat van het gebit en de kosten. Indien u meer informatie wenst over de specifieke werkwijze bij de vergoeding kunt u het beste contact opnemen met de zorgverzekeraar.

Klikgebit in onze praktijk in Maarssen, Utrecht

Tandartspraktijk Binnenweg is een moderne tandartspraktijk in Maarssen, Utrecht. De praktijk bestaat uit 8 behandelkamers waarin wij verschillende tandheelkundige behandelingen bieden. Het team van onze praktijk bestaat uit tandartsen, implantologen, mondzorgkundigen, mondhygiënisten, preventie-­, tandarts-­ en balieassistenten, tandtechnici en een praktijkmanager. Er zijn totaal ruim 25 medewerkers in dienst bij onze praktijk. Maak kennis met ons team.

Bereikbaarheid

De tandartspraktijk is gevestigd in Maarssen aan de Binnenweg 40. De Binnenweg is goed bereikbaar met de auto en het OV. Met de auto is de praktijk 5 minuten rijden vanaf de afrit ‘Maarssen Dorp’ vanaf de ring Utrecht Noord. De praktijk beschikt over voldoende parkeerplekken voor de deur. De bus stopt op 3 minuten loopafstand van de praktijk bij de halte ‘Maarssen, Driesprong’. Een andere mogelijkheid is de halte ‘Maarssen, Parkweg’, vanaf deze halte is de praktijk nog 5 minuten lopen.

De goede bereikbaarheid maakt de praktijk ook uitermate geschikt voor patiënten uit Utrecht of omliggende plaatsen als Oud Zuilen, Breukelen, Abcoude, Maartensdijk, Harmelen, Tienhoven en Kockengen.

Tandartspraktijk Binnenweg

Bereikbaarheid vanuit Utrecht

De praktijk is goed bereikbaar vanuit Utrecht. Vanaf een centraal punt in Utrecht (centraal station) is het slechts 17 minuten met de auto en een klein half uur met het openbaar vervoer.

Autoroute vanaf Utrecht Centraal Station

Vanaf Utrecht Centraal Station is de tandartspraktijk binnen 17 minuten te bereiken. De route starten we vanaf Burgerzaken Utrecht op het Jaarbeursplein.

   • Rij richting de Graadt van Roggenweg
   • Volg de Graadt van Roggenweg over de Sowetobrug
   • Ga rechtdoor na de brug: de Weg der Verenigde Naties
   • Volg de weg wanneer deze overgaat in de Dominee Martin Luther Kinglaan
   • Steek het Amsterdam-Rijnkanaal over via de Meernbrug
   • Ga rechtdoor verder over de Dominee Martin Luther Kinglaan
   • Ga de A2 op richting Maarssen
   • Volg de weg tot afrit 6, volg de borden Maarssen en voeg in op de Ring Utrecht
   • Neem de afslag Maarssen-Broek
   • Volg de weg en sla linksaf naar de Ruimteweg
   • Ga rechtsaf de Burgemeester Waverijnweg op
   • Neem op de rotonde in de Burgemeester Waverijnweg de eerste afslag (rechts)
   • Ga rechtdoor wanneer de Burgemeester Waverijnweg overgaat in de Straatweg
   • Neem op de rotonde de tweede afslag (links) de Binnenweg op
   • U vindt de praktijk aan de rechterkant van de weg

OV vanaf Utrecht Centraal Station

Neem vanaf Utrecht Centraal Station bus 120. Deze bus vertrekt vanaf de Jaarbeurszijde van het station. Stap uit bij de halte Maarssen, Driesprong. Vanaf deze halte is het nog 3 minuten lopen.

Vragen over een klikgebit

Voor vragen over een klikgebit of om een consult in te plannen met één van onze tandartsen kunt u contact met ons opnemen via 0346 284 348 of via info@tpbinnenweg.nl.

Contact met de tandartspraktijk

Heeft u vragen over onze praktijk of over onze behandelingen? Neem dan gerust contact met ons op via 0346 284 348 of stuur een e-mail naar info@tpbinnenweg.nl. Via de website kunt u zichzelf inschrijven als nieuwe patiënt.