tot 17.00 uur

Onze praktijk

Tandartspraktijk Binnenweg is een moderne groepspraktijk met ruim 90 jaar gezamenlijke ervaring in de tandheelkunde. Passie voor het vak is onze grootste drijfveer om onze cliënten kwalitatief hoogstaande tandheelkundige zorg te bieden. Vanuit 8 behandelkamers bieden we meerdere tandheelkundige specialisaties.

Wij werken met een enthousiast en professioneel tandheelkundig team van ruim 25 medewerkers. Ons team bestaat uit tandartsen, implantologen, mondzorgkundigen, mondhygiënisten, preventie-­, tandarts-­ en balieassistenten, tandtechnici en een praktijkmanager.

Doordat wij eigen implantologen in dienst hebben, kunnen wij als één van de weinige praktijken in de regio Maarssen en Utrecht implantologie en klikgebit behandelingen aanbieden vanuit onze eigen praktijk. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de volgende behandelingen:

Wij zetten ons elke dag maximaal in, om samen met u, de juiste keuzes voor uw gebit te maken.

Impressie van onze praktijk

Contact

Tandartspraktijk Binnenweg
Nijverheidsweg 1a
3606 AH Maarssen, Utrecht

 

Openingstijden

  • Ma 8.00 - 17.00 uur
  • Di 8.00 - 20.30 uur
  • Wo 8.00 - 17.00 uur
  • Do 8.00 - 20.30 uur
  • Vrij 8.00 - 17.00 uur

Contact met de tandartspraktijk

Heeft u vragen over onze praktijk of over onze behandelingen? Neem dan gerust contact met ons op via 0346 284 348 of stuur een e-mail naar info@tpbinnenweg.nl. Via de website kunt u zichzelf inschrijven als nieuwe patiënt.