tot 17.00 uur

Partners

Voor de werkzaamheden binnen onze praktijk werken wij samen met diverse partijen. Hieronder vindt u een overzicht.

Danny Aertssen

Danny Aertssen is elke vrijdag bij ons in de praktijk. In onze samenwerking met Danny zijn wij gespecialiseerd in Active-in-one-day: het plaatsen van implantaten en een klikgebit in 1 dag. Aertssen Tandtechniek in Utrecht is gespecialiseerd in uitneembare protheseoplossingen voor mensen die hun eigen tanden (grotendeels) missen.

In hun tandtechnisch laboratorium vervaardigen zij voor elke mond een natuurlijk ogende en perfect gevormde gebitsprothese. Afhankelijk van de wensen en de mondsituatie wordt gekozen voor een volledig of gedeeltelijk kunstgebit of een implantaat gedragen prothese (klikgebit).

 

Fluxility

Fluxility heeft onze site gebouwd. Bij Fluxility ben je aan het juiste adres voor al je wensen op het gebied van webdesign, apps, webshops en/of advies over je online marketingstrategie. Ook voor koppelingen met het voorraad- of boekhoudsysteem, software gerelateerde maatwerkoplossingen en advies kun je bij ze terecht.

 

Aurora Innovation

Onze praktijk werkt met het telefoonmanagementsysteem van Aurora Innovation. Zij helpen organisaties, instellingen en praktijken met intensief telefoonverkeer, welke hoge eisen stellen aan telefonische bereikbaarheid en gebrand zijn op een minimale klanttevredenheid van een 8 of hoger. Aurora teleQ is een Cloud-oplossing die uw bedrijfsprocessen volledig ondersteunt.

 

PerioSafe Nederland

Een duurzaam gebit en de mondgezondheid van patiënten staan bij PerioSafe Nederland voorop. Met de toonaangevende producten van PerioSafe kunnen onze tandartsen, implantologen de beste service aan hun patiënten bieden. Het PerioSafe Prevention concept probeert een interdisciplinaire samenwerking tussen geneeskunde en tandheelkunde te stimuleren.

 

Dentiva

Dentiva laat onze praktijk (nog) effectiever en efficiënter functioneren. Met de Expeditie Dentiva, een intensief trainingstraject van 9 maanden, helpen zij tandartsen en hun hele team de organisatie van de praktijk te structureren en (nog) soepeler te laten lopen.

Samen zorgen zij voor haalbare doelen waarbij zowel patiënt, team als resultaat centraal staan. Door continue verbetering op de werkvloer leert het team hoe zij het werk leuker en efficiënter kunnen maken.

 

Tandprothetische praktijk Ipenburg

Tandprotheticus Ipenburg, verwijst regelmatig patiënten naar onze praktijk voor het plaatsen van één of meerdere implantaten. Vervolgens voorziet hij zijn cliënten van een goed functionerende prothese.

Contact met de tandartspraktijk

Heeft u vragen over onze praktijk of over onze behandelingen? Neem dan gerust contact met ons op via 0346 284 348 of stuur een e-mail naar info@tpbinnenweg.nl. Via de website kunt u zichzelf inschrijven als nieuwe patiënt.