Werken bij ons

'Een gezond gebit, ons gezamenlijk resultaat', dat is waar Tandartspraktijk Binnenweg voor staat. Dat kunnen we niet alleen, daarvoor hebben we de juiste medewerkers nodig. We durven elkaar feedback te geven en helpen elkaar om voortdurend te verbeteren. Medewerkers die contact hebben met cliënten weten vaak het beste wat beter kan. Door ideeën aan te dragen en vervolgens uit te voeren oefen je invloed uit. Zo kunnen we samen verantwoordelijk worden en zijn.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de NMT­-richtlijnen. Er zijn doorgroeimogelijkheden en het volgen van relevante cursussen en trainingen wordt gestimuleerd.

Wij zijn regelmatig op zoek naar leuke collega's. Op dit moment hebben wij geen vacatures. Heb je interesse om bij ons te komen werken en wil je een open sollicitatie sturen? Mail je motivatie en je CV voorzien van een foto naar martha@tpbinnenweg.nl of bel voor meer informatie met Mascha van Wermeskerken, praktijkmanager of Martha de Visser, assistent-praktijkmanager (0346) 28 43 48