Aanmelding implantologie

Een implantaat: het alternatief ter vervanging van een verloren tand of kies...

Als een tand of kies niet kan worden gered, is het implantaat vandaag de dag het beste alternatief ter vervanging van een verloren tand of kies. Het levert een esthetisch, functioneel en duurzaam eindresultaat en biedt een betere oplossing dan andere tandvervangingen. Uitgangspunt van onze implantologen is altijd eerst een duurzame oplossing, met behoud van eigen tanden of kiezen, te realiseren.

Een implantaat is meestal gemaakt van zuiver titanium dat, na een uitgebreid fabricageproces, zeer goed in uw kaak vastgroeit en daarna als lichaamseigen wordt herkend. Daar waar nodig werken wij met goed gerenommeerde kaakchirurgen samen, om u de best mogelijke zorg te bieden. Vaak maken wij daarbij gebruik van digitale technieken zoals CT opnamen (Conebeam CT) en Cadcam methoden om de kroon op het implantaat te maken. Ook de 3­-D implantaatplanning wordt daarbij waar nodig ingezet.

Door regelmatige na-­ en bijscholing, krijgt u bij ons de best mogelijke state of the art oplossing in samenwerking met de meest vooraanstaande implantaat leverancier van Nederland. De implantoloog zal u voor de behandeling, zo volledig mogelijk over de implantaat behandeling, informeren en samen met u proberen de beste oplossing voor uw situatie te bedenken. Om de kosten hierbij inzichtelijk te maken ontvangt u van ons uiteraard een begroting.

Naast de vervanging van tanden of kiezen kunnen wij er ook voor zorgen dat een loszittend of klapperend gebit met behulp van implantaten tot het verleden behoort (klikgebit). In sommige gevallen kan de gehele behandeling binnen een dag worden afgerond met het geavanceerde “Active in One day” behandelconcept, dat wij in onze praktijk al geruime tijd toepassen.

Aanmelding door cliënt

Wilt u zich aanmelden als (nieuwe) cliënt voor een implantologische behandeling? U bent van harte welkom! Nadat wij uw aanmeldingsformulier hebben ontvangen, nemen we contact met u op.

Aanmeldingsformulier client

Aanmelding cliënt door verwijzer

Wilt u uw cliënt doorverwijzen naar één van onze implantologen dan kunt u onderstaand formulier gebruiken. Nadat wij uw aanmeldingsformulier hebben ontvangen, nemen we contact met u op.

Aanmeldingsformulier voor verwijzer